Κάποια από τα Eργα μας

Δείτε κάποια από τα σημαντικότερά μας έργα και διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή τους.

Εγκατάσταση λεβητοστασίου με σύστημα συστοιχίας λεβητών (Cascade)

Κατασκευή λεβητοστασίου με συστοιχία λεβητών. Με την παράλληλη λειτουργία τους, μειώνουμε το χαμηλό όριο στο εύρος λειτουργίας τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υπερκατανάλωση όταν οι ανάγκες του χώρου είναι οι ελάχιστες. Σε συνδυασμό με την λειτουργία αντιστάθμισης τους, επιτυγχάνεται η ιδανική λειτουργία ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία ώστε η κατανάλωση να είναι πάντα στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Εγκατάσταση VRV σε χώρο Ιατρείου

Τοποθέτηση πολυδιαιρούμενου συστήματος κλιματισμόυ (VRF) για θέρμανση και Ψύξη με αυτονομία για τον κάθε χώρο ξεχωριστά. 

Με τον λεπτομερή σχεδιασμό της εγκατάσταση και την κατάλληλη επιλογή εξοπλισμού επιτυγχάνουμε το τέλειο κλίμα στον χώρο και την μέγιστη εξοικονόμηση με βαθμούς απόδοσης 3,9 για την ψύξη και 5,1 για τη θέρμανση.

Κατασκευή ενδοδαπέδιας θέρμανσης Multibeton

Κατασκευή συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε οικία 2 ορόφων με δύο ζώνες για αυτονομία. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε την καλύτερη ποιότητα θέρμανσης με την μέγιστη εξοικονόμηση και σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας παρέχουμε το τέλειο σύστημα θέρμανσης. Επιπλέον, στην περίπτωση του παραπάνω συνδυασμού, έχουμε τη δυνατότητα  δροσισμού μέσω του δαπέδου, κάτι το οποίο δεν δύναται με τα συμβατικά σώματα ή λέβητα, εκμεταλλευόμενοι έτσι στο μέγιστο την εγκατάσταση καθώς εξασφαλίζουμε το τέλειο κλίμα στο χώρο μας και τις ημέρες του καλοκαιριού.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας στο Λιβάδι Ολύμπου στα πλαίσια του προγράμματος "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ"

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας FUJITSU 16kW διαιρούμενου τύπου (split) για την θέρμανση ορεινής διώροφης κατοικίας. Επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τύπος αντλίας, με σκοπό την προστασία της υδραυλικής εγκατάστασης από τον παγετό που επικρατεί τις ψυχρές μέρες του χειμώνα. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ταυτόχρονα με την απόλυτη ικανοποίηση των θερμικών αναγκών. Με το εξωτερικό αισθητήριο αντιστάθμισης, εξασφαλίζει κάθε στιγμή την λειτουργία της στο ιδανικό σημείο απόδοσης-οικονομίας. Αποτελεί τον οικονομικότερο τρόπο θέρμανσης σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες πηγές, ενώ σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκό σύστημα επί της στέγης, μηδενίζεται το κόστος λειτουργίας της με αποτέλεσμα την απαλλαγή από τα κόστη θέρμανσης και ηλεκτρισμού για πάντα.

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας τύπου monoblock LG

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας monoblock LG 9kW για την θέρμανση και την ψύξη εξοχικής κατοικίας. Επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τύπος αντλίας λόγω του ήπιου κλίματος της. Με βαθμό απόδοσης COP 4.3, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση ταυτόχρονα με την απόλυτη ικανοποίηση των θερμικών αναγκών αλλά και των ψυκτικών αναγκών. Με την αντισταθμισμένη λειτουργία της στέλνει την κατάλληλη θερμοκρασία νερού στα Fan Coil και διατηρεί το τέλειο κλίμα 24 ώρες το 24ωρο.

Κατασκευή Φωτοβολταϊκού Συστήματος Ισχύος 5.45kW

Κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου 5.45kW επί στέγης σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας και ενδοδαπέδια θέρμανση.  Με την κατάλληλη διαστασιολόγηση πετυχαίνουμε μηδενική κατανάλωση για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και με σωστή μελέτη και κατασκευή ενδοδαπεδίου με αντλία θερμότητας έχουμε το ιδανικό κλίμα στο χώρο μας.